Var är ”hemma” för dig?
Mitt liv har bestått av nya ”hem” i en ständig ström. När jag fyllde 10 hade vår familj flyttat 13 gånger. Ungefär. 
Sen dess har jag varit med om minst 20 flyttar till. Minst. 
Nu är jag på väg igen. Mot Malmö. 
Jag fyller 62 inom kort och drar upp mina bopålar för att leva resten av mitt liv med en kvinna som fyller mitt hjärta med så mycket kärlek att det snart spricker. Lugn Rinella. Jag har ett starkt hjärta. 
Den här relationen liknar inget jag tidigare upplevt. Ni, mina kära ex får ursäkta. Å ni är några stycken. Det här är bortom ord. Kan det vara detta jag omedvetet letat efter? 
Igår skrev jag att ”sanningen kommer till oss med en känsla av kärlek och frid”. Så känner jag för oss. Nu. 
Jag bara vet att vi ska dansa på mitt raveparty när jag fyller 100. Ni är alla härmed inbjudna. Plats meddelas närmare händelsen 2053. 
Vi kan bara vara här och nu. Det har kommit till mig i små portioner. 2007 hörde jag en intervju i lokalradion med en kvinna som drev ett SPA i Småland. Hon sa något som fastnade hos mig. 
”När vi kan släppa på ångesten över det som hänt och oron över det som ska hända, återstår endast harmoni”. 
Malmö då’rå. 
Jo, jag har provbott där mellan 86-91 och trivdes bra med skåningen. En norrlänning och en skåning går riktigt bra ihop är min erfarenhet. 
Det är nära till kontinenten. Läs Danmark. 
Våren håller på länge i Malmö. Är jag borta två veckor i maj från Sundsvall kan jag missa den totalt. 
Kulturutbudet en aning större än i Sundsvall. Så Norrlands huvudstad det än vill vara. 
Jag kommer att sakna matcherna med Timrå IK. Än så länge spelar Malmö IF och Timrå i samma serie så jag får passa på när Timrå besöker Malmö för match. 
Sundsvalls GIF har tagit sig tillbaks till allsvenskan i fotboll så det kan bli ett besök på Malmö stadium under sommaren som kommer. 
Nu är idrott inte den enda kultur jag är intresserad av. Det finns annat också. Teater och musik för att nämna två. Dans en tredje. Vi har pratat om att lära oss dansa tango. Rinella och jag. It takes two to tango. 
Vi ses imorgon min älskade. 
❤ 
Annonser